Vloersystemen

Wat is voor u het beste vloersysteem?

Welke soorten gietvloeren zijn er?

PUUR! gietvloeren biedt een groot assortiment aan vloersystemen. Goed advies is daarbij van groot belang, want de keuze voor een gietvloer is een duurzame keuze. Onze expertise stelt ons in staat om alle voor- en nadelen van gietvloeren voor u in kaart te brengen en te komen tot de juiste keuze. De gietvloer is bijvoorbeeld uitermate geschikt voor vloerverwarming.

Uitgebreid advies over gietvloeren?

Welke vloertoepassing past bij uw situatie? Hoe past de gietvloer in de omgeving? Welke gietvloeren hebben de juiste eigenschappen voor uw wensen? Hoe vertaalt u uw smaak in een gietvloer ontwerp?

Neem contact met ons op om een persoonlijk advies op maat aan te krijgen!

Gietvloer: De basis van schoonheid

Kleur, design en afwerking: met de keuze voor een gietvloer maakt u werkelijk alles mogelijk. Het industriële karakter van de gietvloer voorziet uw interieur van een wel heel bijzondere uitstraling. Strak en tijdloos, maar ook warm en sfeervol. Een lust voor het oog, die tevens op het gebied van wooncomfort de verwachtingen overtreft. De gietvloer is hygiënisch, duurzaam en zeer gemakkelijk in onderhoud.

Aanleg gietvloer

Met een grootse variatie aan stijlen, kleuren(combinaties), structuren en afwerkingen is de gietvloer in elk interieur op zijn plek: van klassiek en romantisch tot trendy en modern. PUUR! levert bovendien gegarandeerd hoogwaardige kwaliteit en is specialist in het vakkundig gieten en aanleggen van gietvloeren. Wanneer u kiest voor een gietvloer van PUUR! zult u verbluft zijn door het eindresultaat.

Belangrijkste eigenschappen gietvloer:

• Licht elastisch
• Naadloos
• Verkrijgbaar in elke kleur(combinatie)
• Slijtvast
• Vloeistofdicht
• Vervaardigd uit reukloze kunstharsen
• Geschikt voor vloerverwarming

Vraag direct een offerte aan betreffende uw giet-, coating of betonlook vloer.

Uiteraard kunt u ook een afspraak maken of eerst meer informatie opvragen voordat wij u een scherpe offerte doen toekomen.