Designvloeren

De basis van uw interieurdesign begint bij de vloer.

Epoxy gietvloer

Gietvloer voor praktijk

Epoxy is een gietvloer die bekend staat om zijn hardheid. Dit product heeft namelijk een druk- en treksterkte die twee keer zo groot is als beton.

PolyUrethaan gietvloer

Designvloer gietvloeren

PolyUrethaan is een hoogwaardig reukloze kunsthars die in de jaren ’60 ontwikkeld voor de industrie. Dit type gietvloer is steeds populairder bij particulieren.

Mortel gietvloer

Vloersysteem gietvloeren

Mortel is een mengsel van kwartszand, steen of grind gemengd met een bindmiddel op basis van PU of Epoxy. Twee varianten:
siergrindvloer en troffelvloer.

Cementgebonden gietvloer

Gietvloer voor winkel

Een cementgebonden gietvloer is een gietvloer, waarin cement en epoxy worden gecombineerd. Dit heeft een zeer robuuste, tevens zeer mooie, vloer tot gevolg.

Designvloer: Op en top persoonlijk

De aankleding van uw interieur begint bij het fundament: uw vloeren. Met de keuze voor een designvloer komt uw persoonlijke smaak naar voren en laat u zien wie u bent. Een designvloer is exclusief, bijzonder en vandaag de dag in alle soorten, maten, kleuren en vormen verkrijgbaar. Bij PUUR! kunt u terecht voor de diverse design vloersystemen. Kies met PUUR! voor een unieke uitstraling en een naadloze aansluiting op uw interieur.

PUUR! Vloeren levert niet alleen de basis gietvloeren.

U heeft de keuze uit drie extra toepassingen voor onze gietvloeren. Mocht uw ondervloer veel oneffenheden en breuken hebben dan heeft u de mogelijkheid om deze volledig glad te krijgen door middel van een egalisatie. De egalisatie zal een perfect strakke gietvloer tot gevolg hebben.

Exclusieve designvloer van PUUR!

D-Sign:
Een decoratief vloersysteem met een bijzondere vlakverwerking. Deze designvloer is verkrijgbaar in maar liefst 150 fantastische kleuren, samengesteld in de PUUR! kleurdesignstudio.

K-rakter:
Deze designvloer bestaat uit een multicolor vloersysteem, geschikt voor representatieve binnenruimtes. Door de samenstelling van de coating en het instrooien van kleurvlokken ontstaat er een unieke PUUR! vloer. Deze bezit ook nog eens een zeer slijtvaste toplaag.

Cre-8:
Een kleurrijke maar ook kwalitatief hoogwaardige designvloer, waarin creativiteit en design op een fantastische manier samenvloeien. U kunt deze designvloer nog verder laten personaliseren met uw logo of andersoortig figuur.

Vraag direct een offerte aan betreffende uw giet-, coating of betonlook vloer.

Uiteraard kunt u ook een afspraak maken of eerst meer informatie opvragen voordat wij u een scherpe offerte doen toekomen.