Coatingvloeren

Coatingvloer is mooi, makkelijk te onderhouden en duurzaam.

Coatingvloer: De gedegen ondergrond.
Mooi, gemakkelijk in onderhoud, egaal en duurzaam. Een aantal aangename eigenschappen van de coatingvloer. Deze vloer is een ondergrond die in de basis goed te vergelijken is met de gietvloer en tevens geschikt is voor zowel woon- als werkomgeving. Het verschil zit vooral in de dunnere laagdikte waaruit de coatingvloer is opgebouwd. Dit type vloer kan op bijna elke ondergrond gelegd worden, zolang deze stof- en vetvrij is. Een coatingvloer is tevens zeer geschikt als afwerklaag over andere vloersystemen, zoals bijvoorbeeld anti-slipvloeren op balkons of galerijen.

Belangrijkste eigenschappen coatingvloer:

 • Hoge elasticiteit
 • Naadloos
 • Vloeistofdicht
 • Grote kleurvariaties
 • Anti-allergie
 • Prijstechnisch interessant

Bestendigheid coatingvloer.
De coatingvloer is in elke gewenst kleur leverbaar en kan daarnaast ingestrooid worden met vlokken in diverse kleuren voor een verrassend kleureffect. Bij PUUR! kunt u uw coatingvloer in glans, mat of een mate van anti-slip laten uitvoeren.

Exclusief bij PUUR!: Coatingvloer X-Treme.
Deze coatingvloer is uitermate geschikt voor industriële toepassingen en is zowel binnen als buiten toepasbaar. X-treme ondervindt geen problemen wanneer het gelegd wordt op slechte ondervloeren. Deze coatingvloer beschikt verder over een hoge elasticiteit en een groot scheur overbruggend vermogen.

Het verschil tussen een coatingvloer en epoxy-gietvloer.
Een coatingvloer geeft een deklaag op uw ondergrond. Dit vloersysteem is met een dikte die uit te drukken is in micrometers, dunner dan een PU- of Epoxy-gietvloer en daardoor prijstechnisch interessant.

Wij leveren kwaliteit vanaf het advies tot aan oplevering.

Vraag direct een offerte aan betreffende uw giet-, coating of betonlook vloer.

Uiteraard kunt u ook een afspraak maken of eerst meer informatie opvragen voordat wij u een scherpe offerte doen toekomen.

 • Kwaliteit

  Wij leveren altijd goede kwaliteit gietvloeren.

 • Service

  Onze service staat voorop en maakt ons een succesvol bedrijf.

 • Professioneel

  Design-, coating- en betonlook vloeren. Wij kunnen het allemaal!

Coating Gietvloer

Betaalbare gietvloeren en toch een hoge kwaliteit. Dat is de kracht van PUUR! Vloeren. Wij nodigen u graag uit om onze gietvloeren te bekijken in onze showroom.

U bent van harte welkom!

Puur! Vloeren Logo

Planckstraat 12
3902 HS Veenendaal